LUCRĂM CU NATURA

Îngrijirea unei livezi de nuci este o muncă pentru trup şi suflet. Îţi oferim detalii despre o nouă viziune asupra pomiculturii.

shutterstock_180257876Un model pentru echilibrul dintre om şi natură, despre biodinamică şi hrană pură, organică, cea care hrăneşte trupul spre a-i fi folositoare spiritului îl reprezintă Rudolf Steiner. Oricine ajunge să îi parcurgă lucrările va începe un nou drum în relaţia cu lumea încojurătoare. Am dorit să ducem mai departe ceea ce am învăţat, să vedem argicultura ca pe un organism viu, care nu doar hrăneşte, ci care contribuie la menţinerea stării de sănătate a omenirii.

Suntem mândri să vă putem prezenta cele peste 50 de hectare de livezi organice de nuc, din totalul de peste 100 pe care Nucifere Regia le îngrijeşte. Este una dintre cele mai mari plantaţii organice de nuc de la noi din ţară, acreditată şi dovedită prin Certificare.

Ne dorim pe viitor doar promovarea produselor obţinute exclusiv prin metode naturale, bazate doar pe metode de însămânţare, creştere şi altoire tradiţionale, excluzând orice intervenţie care ar putea altera caracterul biodinamic al acestora. Doar prin respect faţă de natură, aceasta ne va oferi tot ceea ce are Ea mai bun.